Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ellenkristensen.dk/public_html/wp-content/plugins/swift-framework/includes/options/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Når du skal købe det perfekte stykke overtøj | Ellen Kristensen

Når du skal købe det perfekte stykke overtøj

Når du skal købe det perfekte stykke overtøj
juni 28, 2019 Ellen Kristensen

Sommer, efterår, vinter og forår. Alle årstider kan være utilregnelige i Danmark. Derfor er det altid godt at have en frakke hængende i skabet, som kan tages frem alt efter vind og vejr.

Her får du et par tips til, hvordan du vælger den helt rigtige frakke til din figur, uanset om du er høj og langlemmet, et timeglas, har stor barm, en spinkel figur, er plus size, pæreformet eller har brede skuldre.

Høj og langlemmet

Det typiske problem, når du står i et prøverum med en frakke, du godt kan lide, er sikkert, at ærmerne er for korte, og frakken sidder stramt over skuldrene.

Vores tip til dig er, at du skal gå efter en oversize frakke. Du kan sagtens bære det løse look, og hvis det bliver for oversized til din smag, kan du krydre frakken med et par smalle jeans og et bælte i taljen.

Timeglasset

Din smukke facon kommer bedst til udtryk, hvis du vælger en frakke med bælte i taljen. Fremhæv dine former, og undgå alt for voluminøse frakker.

Stor barm

Frakker med lynlås kan være et godt valg for dig. Knapperne i en frakke kan have tendens til at gabe lidt over barmen. Derfor er lynlåsen din ven, hvis du ønsker at trække opmærksomheden væk fra barmen. En pelskrave til vinterfrakken er også en god opmærksomhedsfjerner.

Spinkel figur

Vi vil anbefale den korte frakke. Med en kort frakke får du og andre straks fornemmelsen af, at dine ben er længere, end det rent faktisk er tilfældet. De korte jakker har ofte et frisk og sporty look, som passer til den spinkle figur. Undgå for meget fylde i din frakke, da den så hurtigt vil ”opsluge” dig.

Plus size

En A-formet frakke er god til dig. Den fremhæver dine skuldre og skjuler maven. Gå eventuelt efter en frakke med bælte, eller tilsæt selv et, for at fremhæve din talje. Undgå alt for voluminøse frakker og dynefrakker, som hurtigt vil få dig til at virke større, end du er.

Pæreformen

Hvis du gerne vil fjerne opmærksomheden fra dine hofter og numse, så gå efter en frakke i en kontrastfarve. Sæt et halstørklæde til frakken, for at skabe mere fylde foroven.

Brede skuldre

Har du et bredt skulderparti, skal du gå efter de a-formede frakker. Frakkerne skaber god harmoni og balance mellem dine skuldre og resten af figuren. Den a-formede frakke er ofte kort eller mellemlang, og du får et feminint look ved at sætte et par smalle jeans eller strømpebukser til.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*