Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ellenkristensen.dk/public_html/wp-content/plugins/swift-framework/includes/options/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om os | Ellen Kristensen

Om os

Gitte

Velkommen hos Ellen Kristensen

Mit navn er Gitte Laustsen, og jeg er indehaver af Ellen Kristensen, som er en tøjbutik beliggende i Nørager.  Jeg har haft tøjbutik siden år 2000, og i 2003 overtog jeg butikken her efter Ellen Kristensen, som butikken er opkaldt efter. Butik Ellen Kristensen har ekspederet og vejledt kunder i knap 50 år.

Vi har et bredt udvalg af tøj til den modebevidste kvinde – ligegyldigt om man er 30 eller 80 år, bestræber vi os på, at du skal kunne finde noget hos os. Vores tøj er i god kvalitet og med gode pasformer. Ydermere forsøger vi mere og mere at passe på miljøet ved, at have økologiske og veganske produkter som en del af vores sortiment.

I butikken holder vi mange dameaftener, modeshows, arrangerer udflugter og finder på andre sjove tiltag. At sælge tøj er meget mere end at lange tøj over disken – for os handler det om at engagere sig i de mennesker, vi møder.

Du er velkommen hos os når som helst, vi står klar til at råde og vejlede dig til det helt rigtige tøjvalg.

Ansigterne i butikken

Gitte Hjemmeside
Janni Hjemmeside
Else Marie
Line Hjemmeside

Til daglig er vi fire i butikken. Gitte ejer butikken og står for alt det administrative og samtidig, er hun at finde “på gulvet”. Hun har sit trofaste team som er Janni og Else Marie. De har begge været i butikken i langt over 10 år. “Vi kender derfor hinanden rigtig godt og er gode til at hjælpe og supplere hinanden” slår de fast. Derudover er Line nyeste skud på stammen – Line startede i maj 2018 og står for de sociale medier, opdatering af hjemmesiden samt alt andet “teknisk”. Lige i øjeblikket er Line dog på barsel.

Vi plejer at sige, at vores målgruppe er fra 40 år og op til den vej, det går for os alle en dag, og vi kan finde tøj, der passer til enhver lejlighed.

Når vi siger 40 år+, er vi i virkeligheden nok lidt beskedne. Vi har faktisk fået flere mærker ind, som nemt kunne egne sig til målgruppen fra 30 år+. Men vi satser dog altid på, at der skal være tøj på stativerne, til alle målgrupper, så vi både kan modtage nye kunder, men samtidig servicere vores trofaste kunder, på samme måde som vi altid har kunnet.

Vores kunde er som regel en kvinde, der er glad for mode og sætter pris på et godt stykke tøj i god kvalitet.

Vi sigter efter at have tøj til dig, der lever af en almindelig økonomi. Det vil sige, at vores varer ligger i et fornuftigt prisleje, og du er sikret den kvalitet, du betaler for.

Vores kunde er frisk på at udfordre sig selv stilmæssigt og derfor tør prøve noget nyt og lidt anderledes tøj.

Vi går meget op i, at der altid er godt humør og god stemning i butikken – derfor vil du blive varmt modtaget, med en frisk kommentar, et smil og hvis du har lyst, en varm kop kaffe, som du kan nyde i vores sofahjørne, hvorfor du også roligt kan medtage din bedre halvdel, da han kan sidde blødt og behageligt, imens du boltre dig i prøverummet.