Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ellenkristensen.dk/public_html/wp-content/plugins/swift-framework/includes/options/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tips til at vælge den rette kjole | Ellen Kristensen

Tips til at vælge den rette kjole

Tips til at vælge den rette kjole
september 16, 2015 Ellen Kristensen

Hvis du har den helt rigtige festkjole hængende i klædeskabet, slipper du for den evige tøjkrise. Men hvordan finder du festkjolen, der er helt rigtig for dig? Vi guider dig på vej.

Temaet for festen

Barnedåb, fødselsdag, galla- eller havefest. Der er stor forskel på, hvilken kjole du skal gå efter, alt efter hvad anledningen er til festen. Du kan være heldig at finde en kjole, som passer til alle anledninger, fordi du kan style den på mange forskellige måder. Men det kan også være, at du gerne vil have en kjole til hver fest.

Festkjolen der klæder din figur

Gå efter kjolen, der fremhæver alle fordelene ved din figur. Føler du dig godt tilpas i kjolen smitter det af på din selvtillid.

Hvis du din figur er pæreformet, så vælg en kjole med ærmer og skulderpuder. Måske endda en kjole med detaljer på skuldrene. Uanset figur gælder det om at fjerne fokus fra de steder, du er mindst tilfreds med ved din figur og lægge fokus ved alle de gode steder.

Den rigtige farve

Det er meget forskelligt fra person til person, hvilken farve der klæder en bedst. Vælg en kjole, der fremhæver din hudfarve på en naturlig og varm måde. Hvis du har en lys hud, vil de kolde farver klæde dig bedst, og omvendt hvis du er mørk i huden.

Lidt hjælp til figuren

Hvad du har på under kjolen, kan være lige så vigtig for, at du føler dig godt tilpas som selve kjolens pasform. Det rigtige undertøj og en taknemmelig shapewear er altid lækkert og giver dig tryghed og selvtillid.

Tilsæt dine bedste smykker

Til at starte med nævnte vi, at du kunne være heldig at finde en kjole, som vil kunne gå til alle fester. En sådan kjole kan nemlig styles med smykker og accessories alt efter fest og humør. Understreg din stil med personlige, klassiske eller farverige smykker. En ensfarvet kjole kan sagtens klare nogle larmende og voluminøse smykker. Husk at din valg af sko også gør sig gældende for det fuldente look.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*